locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Vrijeme je za piknik

Objavljeno: 2019-09-06 06:45:28
Kategorija: Blog

Sezona piknika

 

Ljetna druženja, neradni dani, proslave rođendana - sve to su odlične prilike za druženje na otvorenom. Sezona piknika je krenula, a u Emmezeti možete pronaći sve što vam treba za organizaciju jednog takvog. Osim možda spreja protiv komaraca kojeg bi također bilo dobro uvrstiti na popis stvari potrebnih za piknik.  

Bilo da ćete baciti dekicu na svježe pokošenu travu ili ćete složiti svoj piknik na nekoj klupici ili stolu, trebati će vam posuđe za posluživanje hrane i pića. Naravno da sve to možete složiti i u plastične posude, ali nastavite čitati ako želite da vaše druženje na travi bude ipak malo posebnije od toga.

Prvo će vam trebati stolnjak na kojem ćete sve poslužiti. Ukoliko ćete pripremati pravi piknik sa sjedenjem na travi, stavite neku dodatnu podlogu ili deku ispod stolnjaka. Isto tako, ponesite i jastučiće kako bi vam sjedenje na tlu bilo ugodnije.

Hranu poslužite na drvenim daskama i u košaricama, a moj savjet vam je da se držite “suhe hrane” koja može izdržati i nešto više temperature te boravak van hladnjaka. Zasladite se sezonskim voćem, a rashladite limunadom ili nekim drugim osvježavajućim pićem. U Emmezeti možete pronaći ove lijepe staklene bočice koje su idealne za posluživanje takvih napitaka. Budite kreativni, razgledajte Emmezetin asortiman i inspirirajte se. Ja sam improvizirala te sam u drveni stalak za pribor za jelo stavila staklene bočice, a košare za kruh sam iskoristila za posluživanje voća. Izabrala sam i ostale detalje iz njihove ponude, a crvenom kariranom kuhinjskom krpom sam dodala malo boje te dašak vintage stila.

Ponesite sa sobom i buketić nekog cvijeća kako bi dekoracija „stola” bila upotpunjena, a trebati će vam i košara za prenošenje stvari. Za ostalo, pustite mašti na volju i uživajte u ugodnom druženju.

Matea Halilović obožava uređenje interijera i od 2012 vodi uspješan instagram profil, a od nedavno piše na blogu "Little thing by Matea". Osim u uređenju interijera uživa i u malim stvarima, pripremi slasnih zalogaja i stvaranju ugodne atmosfere u svom, ali i u domovima svojih pratitelja. Njene fotografije najbolje dočaravaju tu strast za lijepim domom, a tekstovi na blogu često inspiraju brojne obožavatelje savjetom ili idejom kako da svaki dom bude funkcionalno, korisno i inspirativno uređen. Veliki je fan DIY filozofije pa se nadamo da će i nama otkriti kako osvježiti neke stare predmete ili napraviti nove iz sasvim neočekivanih materijala.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!