locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Za osmjeh na njihovom licu

Objavljeno: 2020-11-17 08:56:48
Kategorija: Blog

Darivanje bi trebalo biti zabavno i unijeti radost na lice onoga koja prima poklon.

 

Složit ćemo se, nema ljepšeg od osmjeha punog zadovoljstva i sreće na licu djeteta kada primi neki poklon. Isto tako mogli bismo reći da je to najzahtjevnija dob kada je u pitanju odabir baš onog pravog poklona jer će njihov odgovor uvijek biti iskren i dati će vam do znanja sviđa im se poklon ili možda ipak ne.

 

Zato smo za vas složili kratki vodič koji će vam zasigurno barem malo pomoći prilikom odabira.

 

ZA MALE...

 

Bebice i nisu nešto izbirljive kada su u pitanju pokloni :) Dapače, njima je najzanimljiviji dio poklona šuškavi šareni papir, mašnica ili poklon kutija u kojoj nešto lupka :)

U ovom slučaju se možemo fokusirati na poklone koji će s vremenom poprimiti neku sentimentalnu vrijednost za dijete ali i za roditelje. Nešto što će ostati kao uspomena na prošlost, na sigurnost, bezbrižnost i čistu ljubav.

To su pokloni poput mekih plišanaca, toplih dekica ili šarenih zidnih postera koji će razvedriti svaku dječju sobu. Oni koji će uz dijete ostati godinama i jednog dana biti dio sjećanja na djetinjstvo.

 

Todleri s druge strane već imaju sposobnost iskazivanja nekih osobnih preferencija. Ali naš savjet je da, umjesto aktualnih princeza ili super heroja, koji vrlo brzo izgube dječju naklonost,  poklonite zanimljive, ali u isto vrijeme korisne, stvari.

 

Spremnici raznih motiva i oblika pomoći će djeci (a u roditeljima), da kroz igru stječu naviku pospremanja.

 

Ukrasni jastučići u obliku rakete ili autića, zečića, oblaka ili slatkog bijelog labuda savršeni su za maženje, a tepih s motivom prometnica može postati glavna atrakcija za vrijeme igre.

 

Šatori, ukrasne svjetiljke ili čarobni štapići tu su da probude dječju kreativnost i potaknu ih da stvaraju svoje priče i nove svjetove. Ne kaže se uzalud, mašta može svašta.

 

A na kraju imamo i jedno praktično rješenje za sve roditelje koji „muku muče“ sa svojim malim umjetnicima koji, po zidovima svoje sobe, jaaaaako vole stvarati umjetnička djela svojim bojama i flomićima : ) Zašto ne biste iskoristili jednu iz velikog izbora naših tapeta kao bojanku? Super ideja, zar ne?

...I ONE MALO VEĆE

 

Ovdje pričamo već o malo zahtjevnijoj životnoj dobi kada može biti vrlo teško odabrati pravi poklon. One malo starije ne bismo smjeli „uvrijediti“ nekim „dječjim“ poklonom, a opet, onima mlađima nije poželjno darovati neku preozbiljnu stvar.

 

Ali naravno da Emmezeta i za takvu dilemu ima pravu stvar.

 

Ruksaci raznih motiva i oblika razveselit će svako dijete. Za mlađe tu su preslatki ruksaci šarenih motiva i zabavnih oblika, a one malo starije odaberite jedan iz velikog izbora ruksaka za notebook.

 

Također, za učenje kroz igru savršeni su posteri, slike pa čak i tapete edukativnog karaktera, s prikazima brojeva, karte svijeta i geometrijskih oblika uz koje će učenje zasigurno biti puno lakše.

 

Naravno, jedni od onih s kojima rijetko kada možete pogriješiti su razno razni gadgeti.

 

Zavirite u našu ponudu notebooka, mobitela, pametnih satova, slušalica, električnih romobila i ostalih zanimljivih gadgeta koji će zasigurno izmamiti onaj osmjeh i oduševljenje na licu klinaca.

 

 

EMMEZETA POKLON KARTICA

 

Ako se zaista ne možete odlučiti prilikom odabira pravog poklona, Emmezeta ima asa u rukavu :)

Poklon kartica! Naravno, neovisno o dobi djeteta, naš savjet je da prije davanja ovakve vrste poklona, svakako provjerite da li se roditelji djeteta s time slažu ;)

Jedna sitnica (velikog značenja) za kraj

 

Čarobna riječ? Da, ona postoji.

 

Pobrinimo se svi skupa da naša djeca primaju poklone otvorenog srca, bez obzira koliko veliki ili mali oni bili i najvažnije od svega, za svaki od njih uvijek kažu „Hvala“ : )

 

Jer lijepa riječ putuje daleko.

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!