locationsMoja trgovina
user-profile
Moj profil

cart

Valentinovo u kućnom izdanju

Objavljeno: 2021-02-02 13:59:07
Kategorija: Blog

Neka vam zatvoreni restorani ne pokvare Valentinovo, jer uz pravu osobu Valentinovo je bilo gdje i svaki dan u godini. Iznenadite voljenu osobu s najromantičnijom večerom u dvoje uz našu pomoć. Većina nas će se složiti s time da s vremenom ponestaje ideja kojima možemo promijeniti svakodnevicu u braku ili vezi, ali pokoja lijepa gesta ili poklon kao znak pažnje mogu puno značiti.

 

Za početak vam treba ideja za poklon, a mi ideja imamo za cijeli svijet bilo da je za nju ili za njega. Obuhvatili smo sve vrste proizvoda za koje mislimo da bi bile idealan poklon za Dan zaljubljenih.

 

Romantična večera ne treba biti u restoranu, možete ju napraviti i u udobnosti svog doma. Samim time što ste si dali truda urediti prostor i napraviti večeru u nekoliko sljedova, garantiramo vam da će vaša partnerica ili partner ostati bez daha.

Jedan od bitnijih segmenata za ovu prigodu je dekoriranje i dobra priprema. Bitno je da sve izgleda lijepo, romantično i da se u zraku osjeti ljubav i miris fine večere.

 

Što je romantična večera bez svijeća? One daju dozu intime i mističnosti, a uz predivni svijećnjak mogu biti i dekoracija za svaki dan. Stvorite romantični ugođaj u svakom kutku stana/kuće koja će vašu bolju polovicu srušiti s nogu. Čak i u kupaonicu možete postaviti puno malih mirisnih svjećica koje će stvoriti posebnu atmosferu, a ni mirisni štapići nisu na odmet.

Fina večera na lijepom kompletu tanjura izgleda kao milijun dolara, a novi pribor za jelo će se odlično uklopiti u romantičnu restoransku atmosferu koju želite postići. Dobro vino ne ide bez odgovarajućih čaša i lijepog stalka za boce. 

Ako vino nije vaš prvi izbor, klasičan Gin&Tonic ili jednostavan koktel uvijek dobro prođu. Stolnjak ili podložak za serviranje su neizostavan dio tog ugođaja, a uz to možete i iskombinirati lijepe ubruse s prstenima za ubrus.

Ako se želite pokazati kao pravi masterChef u kuhinji - nove tave i lonci su apsolutni „must have“, a kao pravi chef kuhinje morate imati i pribor za pripremu jela. Kod pripreme večere i deserta, najbolji pomagač je kuhinjski robot koji radi čuda.

Za dobar film nakon fine večere treba vam udobna sofa, topla dekica, aparat za kokice i naravno TV. Male geste zlata vrijede i garantiramo vam da će ovakva večer biti pun pogodak. Volite se, poštujte se i dobro zabavite

Prijavite se na besplatni newsletter

kako bi uvijek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!